Ugostiteljska oprema

Ugostiteljska oprema po mjeri, uključujući barove, barske stolove i stolice, dizajnirana je za optimalnu funkcionalnost i estetiku. Svaki komad se može prilagoditi specifičnim potrebama ugostiteljskog prostora, od veličine i oblika do materijala i završne obrade.

Pametan dizajn ugostiteljske opreme po mjeri može pomoći ugostiteljskim objektima da bolje koriste svoj prostor, s rješenjima poput ugrađenih polica, podesivih stolova i modularnih sekcija koje se mogu prilagoditi promjenjivim potrebama.

Ugostiteljska oprema po mjeri ne samo da izgleda bolje, već može biti i dugotrajnija od standardne opreme, s izdržljivim materijalima i visokokvalitetnom izradom koja može podnijeti dugotrajno komercijalno korištenje.

Besplatna dostava

Besplatno mjerenje

Montaža

Slika šanka u restoranu uradjena po mjeri

Kolekcija naše ugostiteljske opreme

Izrada namještaja po mjeri - korak po korak

Uzimanje mjera za namjestaj po mjeri

01

Kontakt i konsultacija

Vaše putovanje s nama počinje kada nas kontaktirate. Naš tim stručnjaka odmah započinje proces konsultacija, gdje raspravljamo o Vašim specifičnim potrebama, željama i estetskim preferencijama za namještaj po mjeri.

Dizajniranje namjestaja po mjeri na laptopu

02

Razrada Plana

Nakon početnih konsultacija, prelazimo na detaljno planiranje i dizajn. Naši stručnjaci za dizajn koriste najsavremenije tehnologije kako bi stvorili detaljan plan i skicu Vašeg namještaja,uključujući odabir uzoraka, materijala i boja.

Izrada namjestaja po mjeri koristeci alat

03

Izrada Namještaja

Kada smo utvrdili Vaš idealan dizajn, naš tim stručnjaka za izradu namještaja prelazi na posao. Koristimo vrhunske materijale i precizne tehnike, kako bismo osigurali da Vaš namještaj bude ne samo prelep, već i izdržljiv.

Montaza namjestaja po mjeri

04

Montaža

Nakon što je namještaj pažljivo izrađen, naša ekipa stručnjaka dolazi na Vašu lokaciju kako bi postavila i montirala namještaj. Sve što trebate učiniti je uživati u svom novom, savršeno dizajniranom namještaju po mjeri.

Slika kuhinje po mjeri u kombinaciji crne boje i drveta, jedan dio od stakla i u istom dezenu kuhinjsko ostrvo.

najbolji izbor za namještaj po mjeri

Uljepšajte svoj jedinstveni dom

Ako ste spremni da transformišete svoj prostor i unesete jedinstvenu notu, naš tim stručnjaka je tu da Vam pomogne. Spremni smo da pretvorimo Vaše ideje u stvarnost, pružajući Vam personalizovanu uslugu i namještaj visoke kvalitete.